Ara a Interzoo Andorra veuràs que fàcil és comprar. Aquest petit manual resoldrà tots els seus dubtes.

Com trobar i seleccionar productes?

Tria la categoria o utilitza el cercador de productes, punxa el producte buscat; també pots introduir el nom del producte en el cercador de paraules. Per seleccionar el producte només cal fer clic al producte i prémer “afegir a la cistella de la compra”.

Com utilitzar la cistella de la compra?

Tots els productes que hagis escollit es mostren en la cistella de la compra; es pot accedir a aquesta en qualsevol lloc de la pàgina; es pot afegir, treure, i quan vulguis, anar a fer la compra.

Com faig la compra?

Un cop seleccionats els productes que t’interessen, et demanarà si ets usuari registrat o no. Si no ho ets, hauràs de triar un nom d’usuari i una clau per fer el teu registre.

Registrar-se

Si és el primer cop que compres a la nostra web hauràs d’omplir un formulari de registre on et demanarà les teves dades personals. Una vegada registrat, accediràs amb el nom d’usuari i contrasenya que hauràs escollit.

Com confirmo la compra?

Per veure que totes les dades de la compra son correctes, t’apareixerà una pàgina amb tota la informació dels productes de la cistella i la forma de pagament.

Forma de pagament:

Pagament amb targeta de crèdit (TPV Virtual Banc Sabadell d’Andorra) Amb el nostre sistema, les teves dades van directament a l’entitat bancària: connexió xifrada i segura.

Rebràs per SMS el codi de seguretat que autoritza el pagament a través de comerç electrònic i podràs finalitzar la teva compra.

Si no disposes d’aquest codi de seguretat...

Pots contactar amb nosaltres per telèfon per passar el càrrec amb targeta de crèdit manualment a través del TPV del nostre establiment (les dades no són emmagatzemades).